RING OSS - 031-311 33 35

PCB sanering Västra Götaland

RING OSS - 031-311 33 35

Om oss

PCB sanering som vi utför i Västra Götaland

Välkommen till Göteborgs Asbest & Rörservice AB. Vi är professionella sanerare och erbjuder PCB sanering i Västra Götaland, asbestsanering och rivning. Vårt företag har funnits ända sedan 1992 och under alla dessa år har vi samlat stor och lång erfarenhet av saneringar av olika typer, och åtar oss avfallshantering och att återisolera det som vi river när vi utför PCB sanering. Vi

vet hur vi ska utföra detta på rätt sätt.

Tllstånd av Arbetsmijöverket

Arbetsmiljöverket      Byggnads logo     

För att få arbeta med rivning av hus, och delar av hus som kan ha PCB, kräver Arbetsmiljöverket tillstånd för dem som utför det. Vi har tillstånd och arbetar enligt gällande lagar och föreskrifter så att alla, både kunder och vi själva är trygga och säkra när vi sanerar fastigheter mot PCB. Din hälsa är viktig för oss när vi river och sanerar. 

Vårt företag har avtal med fackföreningen Byggnads vilket innebär att vi agerar enligt alla avtal, kollektivavtal och säkerhetsförordningar som branschorganisationen Byggnads förordar. I vårt arbete fokuserar vi på våra medarbetares och andras säkerhet och trygghet. Och även efter saneringen ska du som kund vara trygg och säker över att vi verkligen har fått bort all PCB.

Säkerhet i fokus i allt arbete

Då vi arbetar med sanering, rivning och återisolering erbjuder vi alla våra företagskunder och privatkunder en helhetslösning med avfallshantering på rätt sätt, och återisolering av material som vi river. När vi är klara med vår PCB sanering i Västra Götaland kan du sedan inreda på de sätt som du sedan önskar. Vi lämnar arbetsplatserna snygga och städade, så att du inte ska behöva städa upp efter oss.

Kontakta oss för kostnadsfri offert för PCB sanering/asbestsanering i Västra Götaland!